Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Nieuw-Loosdrechtsedijk 215 33 in Loosdrecht 1231 KT

Nieuw-Loosdrechtsedijk 215 33

1231 KT Loosdrecht
€ 785.000,- k.k.
Te koop

Omschrijving

Aan de Stille Plas van Loosdrecht staat deze luxe vrijstaande recreatievilla met uitzicht over het water. De villa is in 2022 nieuw gebouwd en geniet een hoogwaardige afwerking. De ruime kavel  van 375 m2 grenst aan vaarwater en in de tuin is een ruim terras met buitenhaard. Hier geniet u veel privacy en hoog comfort. Een heerlijke plek om ultiem te genieten aan het water! Tevens zeer...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 2022 Woonoppervlakte 61 m² Aantal kamers 3
Lees meer

Omschrijving

Aan de Stille Plas van Loosdrecht staat deze luxe vrijstaande recreatievilla met uitzicht over het water. De villa is in 2022 nieuw gebouwd en geniet een hoogwaardige afwerking. De ruime kavel  van 375 m2 grenst aan vaarwater en in de tuin is een ruim terras met buitenhaard. Hier geniet u veel privacy en hoog comfort. Een heerlijke plek om ultiem te genieten aan het water! Tevens zeer goede verhuurmogelijkheden met voorzieningen vanuit Marinapark Residentie Nieuw Loosdrecht. Deze woning wordt dan ook verkocht inclusief de volledige inventaris. 

De indeling van de woning:


Bij binnenkomst ervaar je in de villa direct een ruimtelijk gevoel door de hoge plafonds en grote raampartijen. Hierdoor heb je in ieder vertrek heerlijk veel lichtinval en uitzicht op de tuin of het water. De villa beschikt over een moderne, ruime living met een grote glazen schuifpui en flatscreen tv. Via de grote raampartijen is er een fantastisch zicht op de tuin en het water en via de schuifpui loop je zo het terras op. De living is ingericht met exclusieve, comfortabele meubels met een sfeervolle uitstraling. Naast de living is een ruime eethoek. De modern ingerichte keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder een koel-/vriescombinatie, inductiekookplaat met ingebouwde afzuiginstallatie, combimagnetron en vaatwasser.  

De villa heeft twee slaapkamers, beide met 2x een éénpersoons boxspring en in elke kamer een flatscreen TV. Beide slaapkamers zijn voorzien van ruime kastruimte. Er zijn 2 luxe badkamers en-suite met wastafel en inloop regendouche. Daarnaast is er een separaat toilet in de villa aanwezig. Er is een berging met opstelplaats voor wasmachine en droger.

Deze villa is geschikt voor verhuur en wordt verkocht inclusief de volledige inventaris.

Tuin: 

De recreatievilla is op een ruim perceel aan vaarwater gelegen. Het terras met de buitenhaard biedt tot ‘s avonds laat een heerlijke plek om te genieten van de rust en het uitzicht over het water. Parkeren kan op eigen terrein bij de woning. De vrijstaande schuur biedt veel bergruimte en is voorzien van elektra.

Ligging:

Deze recreatievilla ligt aan de Stille Plas van de Loosdrechtse Plassen. Een prachtig recreatiegebied met goede recreatiemogelijkheden. Parkeren kan op eigen terrein en met je boot vaar je vanuit de tuin zo de Plas op. Loosdrecht is watersport dorp met diverse jachthavens en bijbehorende restaurantjes in de buurt maken het tot een zeer prettige en gezellige leefomgeving. Loosdrecht is zeer centraal gelegen tussen Amsterdam en Utrecht en in de buurt van uitvalswegen (snelweg A2 en de N201).

 
Bijzonderheden:  

- Hoogwaardige afwerking;  
- Vrijstaande recreatievilla;
- Nieuwbouw 2022;
- 2 slaapkamers met 2 badkamers en-suite;
- Perceel 375 m2 grond + water;
- Aan vaarwater gelegen met doorvaart naar de Stille Plas van Loosdrecht;
- Schuifpui naar de tuin;
- Zonnige tuin met gashaard;
- Gelegen in Marinapark Residentie Nieuw Loosdrecht;
- Parkkosten circa € 500,- per maand  
- Zeer goede verhuurmogelijkheden met goed rendement;
- Verhuurmogelijkheden 4 personen;
- Inclusief volledige inventaris;
- De woning is geheel voorzien van dubbele beglazing.  
 
Overdracht Status Beschikbaar Prijs € 785.000,- kosten koper Prijs per m² € 12.868,85 Specificatie BTW belast Aanvaarding in overleg Servicekosten € 502,11 Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Villa Type woning Vrijstaande woning Subtype woning Repeterend doelgroep Bouwjaar 2022 Bouwjaar toelichting oplevering 2023 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan water, aan rustige weg, vrij uitzicht en aan vaarwater Recreatiewoning Ja Oppervlakte en inhoud Woonoppervlakte 61 m² Woonkameroppervlakte 21 m² Perceeloppervlakte 375 m² Externe bergruimte 6 m² Inhoud 164 m³ Indeling Overige inpandige ruimte 2 m² Aantal kamers 3 Aantal slaapkamers 2 Aantal badkamers 2 Badkamer Voorzieningen 2 Wastafelmeubels, 2 Inloopdouches, 2 Wastafels Aantal woonlagen 1 woonlaag Voorzieningen Rookkanaal, Schuifpui Energie Energieklasse Niet aanwezig Verwarming C.V.-Ketel Warmwater C.V.-Ketel C.V.-Ketel Elektrisch Combiketel uit 2022, eigendom Buitenruimte Tuin Tuin rondom Hoofdtuin Tuin rondom Achterom Ja Kwaliteit tuin Fraai aangelegd Bergruimte Schuur / Berging Vrijstaand kunststof Voorzieningen Voorzien van elektra Parkeergelegenheid Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren en op eigen terrein Parkeer capaciteit 1 Dak Soort dak Plat dak Materiaal Bitumineuze dakbedekking Overig Permanente bewoning Nee Onderhoud binnen Uitstekend Onderhoud buiten Uitstekend Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Kadastrale gegevens Gemeente Loosdrecht Sectie F Perceelnummer 1710 Oppervlakte 375 m² Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar Nieuw-Loosdrechtsedijk 215 33, 1231 KT Loosdrecht
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring