Achterbos 50

3645 CE Vinkeveen (123x bekeken)
Omschrijving

Omschrijving

Deze in 2014 nieuw gebouwde houten bungalow op een perceel van maar liefst 1.915 m2 eigen grond hebben wij met succes voor een van onze relaties mogen aankopen. Aan weerskanten vaar- en zwemwater en in no-time op de Vinkeveense Plassen. Heerijk genieten in een vakantiehuisje aan het water vlakbij Amsterdam! 

Het moderne huisje heeft een heerlijke living met open keuken die is voorzien van alle moderne gemakken. Daarnaast zijn er drie slaapkamers met 6 slaapplaatsen. De badkamer heeft een douche, wastafel en wc. Er is een groot terras waar zich momenteel een gezellige eettafel bevindt en er is genoeg ruimte voor ook een lounge seat. Rondom het huisje is een groot gras/speelveld en zijn er steigers. Het ligt een paar minuten lopen vanaf de weg, maar je kan ook per bootje het huisje bereiken.

Bent u ook op zoek naar een recratiewoning of heeft u een woning op het oog, maar wilt u graag begeleiding bij het aankooptraject? Wij helpen u graag verder. Voor meer informatie kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met onze makelaar.

Kenmerken

Kenmerken

Vraagprijs
Locatie

Locatie

Achterbos 50-R4
Vinkeveen

Brochure

Brochure

Wilt u de brochure aanvragen? Voer dan hier uw gegevens in:

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.
Google maps laden...