Herenweg 282

3645 DX Vinkeveen (1391x bekeken)
€ 12.500,- k.k.
Omschrijving

Omschrijving

Stelt u zich eens voor dat u, na een dag heerlijk op het water te hebben gevaren, kunt aanleggen aan uw eigen stukje grond in de Vinkeveense Plassen om daar heerlijk te genieten van de zonsondergang met een goed gevulde picknickmand. Dat kan! Wij hebben mooie eilanden in de Vinkeveense Plassen in de verkoop vanaf 100m2.

De eilanden zijn voorzien van nieuwe beschoeiing en zijn gelegen in de Vinkeveense Plassen. We bieden zowel percelen aan welke te voet via land bereikbaar zijn als percelen welke alleen via het water toegankelijk zijn. 

Een eiland waar u te voet kunt komen van 15 meter lang kost €18.750,- k.k. De eilanden waar u alleen per boot kunt komen meten tevens 15 meter lang en worden aangeboden voor €16.500,- k.k. Voor deze eilanden geldt dat u meerdere meters kunt bijkopen waarmee u een ruimer eiland kunt realiseren.

Alle landjes worden voorzien van een nieuwe schoeiing, geëgaliseerd en ingezaaid met gras alsmede een degelijke onderlinge erfafscheiding middels een haag.    

Kenmerken

Kenmerken

Vraagprijs
€ 12.500,- k.k.
Aanvaarding
in overleg
Ligging
Aan de Vinkeveense Plassen
Perceeloppervlakte
100 m2
Bijzonderheden

- Alle landjes worden voorzien van een nieuwe schoeiing, geëgaliseerd en ingezaaid met gras alsmede een degelijke onderlinge erfafscheiding middels een haag.

Locatie

Locatie

Herenweg 282
Vinkeveen

Brochure

Brochure

Wilt u de brochure aanvragen? Voer dan hier uw gegevens in:

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.
Google maps laden...