Scholeksterlaan 68

3645KD Vinkeveen (1220x bekeken)
€ 339.000,- k.k.
Omschrijving

Omschrijving

Luxe 'drive-in' woning in kindvriendelijke buurt. 

Deze prachtige woning is volledig verbouwd waarbij de drive-in functie plaats heeft gemaakt voor extra comfort. Daarbij zijn aan de buitenzijde zowel de voor- als achtergevel geheel vernieuwd en voorzien van nieuwe stalen lateien en kunststof kozijnen met houtnerf. Tevens is al het metselwerk rondom de kozijnen vervangen. Ook binnen is de woning volledig gestript en vernieuwd en daar waar nodig bouwkundig aangepast. Een heerlijke woning voorzien van alle moderne luxe.

Indeling begane grond:

Op de begane grond zijn alle bouwkundige wanden vervangen ten behoeve van een ruimere hal (breder), toilet en keuken. Via de voordeur komt u in de ruime hal met dito garderobe. De toiletruimte op de begane grond heeft een ingebouwd voorzetblok t.b.v. urinoir en toilet (Geberit), een hangend toilet en een apart urinoir met deksel. Deze ruimte is volledig betegeld met Mosa tegels. Tegenover het toilet bevinden zich de wasruimte en technische ruimte. Hier is tevens een pantry aanwezig. De tuinkamer is heerlijk zonnig en voor meerdere doelen geschikt. Als kantoor aan huis of werk-/studeerkamer, maar ook als extra slaapkamer. De voorbereidende voorzieningen voor een extra badkamer zijn in de naastgelegen wasruimte al getroffen. In deze kamer is tevens een wandvullende kastenwand. Vanwege het zonnige karakter van deze woning is er elektrische zonwering op iedere etage (behalve onder balkonzijde aan de voorzijde) zodat het binnencomfort zelfs op de meest zonnige dagen behouden blijft. De zonwering in de tuin is voorzien van spotjes. Via de schuifpui heeft u toegang tot de achtertuin (Westen). De vloerverwarming op begane grond en eerste etage zorgen ervoor dat u onbelemmerd zicht en lichtinval heeft via de grote glazen schuifpuien op beide etages.

Indeling eerste etage:

Via een spiltrap komt u op de woonetage waar zich een moderne keuken en ruime huiskamer bevinden. De keuken is van Siematic en greeploos ingelegd met edelstaal. Er is een hogedruk stoomoven (120 graden!), oven, inbouwvaatwasser op hoogte, een Amerikaanse koel/vrieskast met tapwater en ijsfunctie (blokjes of crushed), een RVS inbouw spoelbak, Quooker, RVS kraan met douche, wokbrander, inductiekookplaat en RVS afzuigkap. Werkbladen en vensterbank zijn van composiet. 

De woonkamer bevindt zich aan de achterzijde van de woning en is volledig vrij van inkijk van omliggende woningen. De raam en borstwering zijn hier vervangen voor een grote schuifpui met Frans balkon. Er is in de woonkamer een voorzetwand geplaatst waarin alle installaties voor tv en domoticasysteem zijn weggewerkt. Zowel begane grond als de eerste etage is voorzien van vloertegels van Mosa (60x60).

Indeling tweede etage:

Op de tweede etage bevinden zich 3 slaapkamers, een badkamer en een separaat toilet. De technische installaties welke zich van origine op deze etage bevinden, zijn verplaatst naar de begane grond. Hierdoor is er extra ruimte gecreëerd in de badkamer. De ouderslaapkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning (oosten). De badkamer is volledig betegeld met Mosa tegels en voorzien van een hoekbad, douche met glazen douchewand en inbouwdrain, Grohe thermostaatkranen, handdoekradiator en wastafelmeubel met spiegel. Het separate toilet is gelijk aan het toilet op de begane grond betegeld met Mosa tegels. Hier bevinden zich een hangend toilet en fonteintje. Aan de achterzijde van de woning zijn nog twee slaapkamers (westen). Alle kamers zijn voorzien van elektrische zonwering. Op de overloop zit een lichtkoepel waardoor er door het gehele trappenhuis voldoende daglicht valt. 

Tuin:

De zonnige tuin is gericht op het westen en bestraat met natuur/hardsteen. Achterin de tuin is een houten schuur over vrijwel de gehele breedte geplaatst voorzien van verlichting en elektra. De zonwering in de tuin is voorzien van verlichting. 

U kunt deze link gebruiken voor een 360 graden tour - Scholeksterlaan 68 door de woning

Kenmerken

Kenmerken

Vraagprijs
Verkocht
Aanvaarding
in overleg, kan spoedig
Ligging
In woonwijk aan rustige doodlopende straat in nabijheid van scholen en winkelcentrum.
Woonoppervlakte
140 m2
Perceeloppervlakte
143 m2
Inhoud
350 m3
Kamers
5
Tuin
Achtertuin en voortuin
Bijgebouw(en)
Houten schuur
Bouwvorm
Bestaande bouw
Verwarming
Vloerverwarming (begane grond en 1e etage)
Isolatie
HR++ glas
Bijzonderheden

Algemene kenmerken:

 

Bouwkundige kenmerken:

 • Alle kozijnen zijn vervangen door kunststof kozijnen met houtnerf incl. HR ++ glas
 • De houten boei delen zijn vervangen door kunststof delen (keraliet)
 • Betonnen gescheurde lateien onder de kozijnen zijn vervangen door stalen strippen achter het metselwerk
 • Het metselwerk rondom de kozijnen is vervangen
 • Alle lekdorpelstenen zijn vervangen
 • Op de begane grond zijn alle bouwkundige wanden vervangen ten behoeve van een ruimere hal (breder), toilet en pantry
 • Alle kozijnen van de binnendeuren zijn vervangen van staal naar hardhout inclusief vervanging van de opdekdeuren naar stompe deuren met RVS hang en sluitwerk
 • Het hele huis is voorzien van nieuw stucwerk

 

Technische installaties:

 • Het gehele huis is voorzien van nieuwe elektra bekabeling
 • Gira dim en schakelmateriaal
 • Gira domotica systeem
 • Nagenoeg het gehele huis is voorzien van inbouwspots
 • Nieuw intercom systeem incl. deuropener op de 1e en 2e etage (leverancier Comelit)
 • Compleet nieuwe groepenkast incl. ingebouwde dimactoren
 • Tuin- en balkonverlichting incl. schermerschakeling
 • Nieuwe voeding naar tuin/schuur
 • De ketel ruimte van de tweede etage is naar de begane grond gebracht
 • Extra grote boiler zodat er voldoende warm water beschikbaar is om de douche en bad te gebruiken
 • Het gehele huis is voorzien van nieuw leidingwerk (water, gas, afvoer, etc.)
 • Het huis is voorzien van mechanische ventilatie
 • Installaties voorbereid om eventueel in de tuinkamer een badkamer te maken, de voorbereidingen voor de installaties zijn geplaatst in de pantry/wasruimte op de begane grond
 • Aan de voorzijde van de woning zijn elektrische voorbereidingen getroffen voor spotjes onder het balkon
Locatie

Locatie

Scholeksterlaan 68
Vinkeveen

Brochure

Brochure

Wilt u de brochure downloaden? Voer dan hier uw gegevens in:

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.
Google maps laden...