VERKOCHT

VERKOCHT: Achterbos 50-R6 | Vinkeveen
10 augustus 2017

Klaar voor een Indian Summer? De kopers van deze recreatiewoning zeker wel! Op een super locatie in de Vinkeveense Plassen kunnen zij gaan genieten van al het moois dat ons plassengebied te bieden heeft. 

Bent u ook op zoek naar een plek waar het voelt alsof het altijd vakantie is? Neem dan contact op met onze makelaar via www.berghrealestate.nl of bel 0297-263263. Wij helpen u graag bij uw zoektocht!

 

Lees meer

VERKOCHT: Groenlandse Kade 20 | Vinkeveen
09 augustus 2017

Deze luxe 2-onder-1 kap woning aan de Groenlandse kade te Vinkeveen hebben wij recent en binnen korte termijn weten te verkopen voor een van onze opdrachtgevers. Tevreden kopers en verkopers, dat is waar wij ons voor hebben ingezet. En dat is gelukt! Wij wensen de kopers dan ook veel woonplezier in deze heerlijke woning.

Bent u ook op zoek naar een woning die als een warme soepele deken om u heen valt? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met onze makelaar via www.berghrealestate.nl of bel 0297-263263. Wij staan graag voor u klaar!

Lees meer

VERKOCHT: Herenweg 94 | Wilnis
02 augustus 2017

Nabij het centrum van Wilnis ligt dit bouwperceel van 2500 m2 grond en water. Op het perceel mag conform het thans fungerende bestemmingsplan een dubbellaagse woonark gebouwd worden van 20 x 6 meter. Hiermee kan een riante woonoppervlakte gecreëerd worden van 240 m2. Het perceel heeft een doorvaart naar de Ringvaart vanwaaruit u kunt doorvaren naar de Vinkeveense Plassen of via de andere kant richting de Nieuwkoopse Plassen.

Het kavel is gelegen in de nabijheid van diverse scholen en winkels. 

Een plek om te genieten van een zee aan rust en privacy! 

Lees meer

VERKOCHT: Plaswijk 50 te Vinkeveen
07 juni 2017

Deze karakteristieke en goed onderhouden vrijstaande villa hebben wij onlangs en binnen zeer korte tijd kunnen verkopen voor een van onze opdrachtgevers. Deze woning is in 2016 prachtig verbouwd waarbij is gedacht aan hedendaags comfort, maar zeker ook aan styling en detaillering.

Bent u ook op zoek naar zo'n heerlijke lichte woning waar het voelt alsof het altijd vakantie is? Neem dan contact op met onze makelaar via www.berghrealestate.nl of bel 0297-263263. Wij staan graag voor u klaar!

 

Lees meer

VERKOCHT: Vinkenkade 77-93
07 juni 2017

Deze recreatiewoning met rechtstreekse vaarverbinding naar de Vinkeveense Plassen hebben wij recent verkocht voor een van onze opdrachtgevers. Een leuke woning op het meest bijzondere plekje van Buitenborgh met volledig vrij uitzicht richting het aangrenzende natuurgebied en de daarachter gelegen Vinkeveense Plassen.

Bent u ook geïnteresseerd in een recreatiewoning of zoekt u liever iets permanents? Wij helpen u graag verder in uw zoektocht! Onze contactgegevens vindt u HIER of bel direct met onze makelaar via 0297-263263 

 

Lees meer

Verkocht | Muijeveld 87 te Vinkeveen
22 februari 2017

We hebben weer een leuke woning verkocht in Vinkeveen!
Een fantastisch ruime woning in de wijk Westerheul met voldoende ruimte voor gezin én kantoor aan huis. 

Bent u ook op zoek naar een andere woning? Of wilt u misschien zelf uw woning ter verkoop aanbieden? Daar helpen wij u graag verder bij! Onze contactgegevens vindt u HIER of neem telefonisch contact op met onze makelaar via 0297-263263

Lees meer