AANGEKOCHT

#NIEUWINDEVERKOOP : WAETERRIJCK 6 | VINKEVEEN
29 augustus 2018

Deze luxe vrijstaande villa staat op werkelijk een toplocatie aan de Vinkeveense Plassen! Vanuit eigen tuin direct de Vinkeveense Plassen op varen of een duik vanaf uw eigen steiger in het schoonste water van Nederland, bij deze woning kan dat allemaal! De onder architectuur aangelegde tuin met gezellige buitenhaard maken het plaatje voor dit luxe buitenleven compleet. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de villa zelf! Een riante living met aangebouwde serre, 2 volledig uitgeruste keukens, 4 slaapkamers, 2 badkamers en 2 dakterrassen. De luxe smaakvolle uitvoering van het interieur en vele ingenieuze en technische snufjes maken het een waar woongenot.

Heeft u interesse in deze woning? Neem dan - uiteraard geheel vrijblijvend - contact op met onze makelaar. We leiden u graag rond!

http://berghrealestate.nl/objecten/34600430/waeterrijck-6-te-vinkeveen

Lees meer

AANGEKOCHT | ACHTERBOS 39 TE VINKEVEEN
07 juni 2017

Deze twee-onder-een kap woning in Vinkeveen hebben wij onlangs mogen aankopen voor een van onze opdrachtgevers.

Wilt u ook genieten van zo'n fantastisch uitzicht over de Vinkeveense landerijen? Kijk dan eens in ons woningaanbod! Of maak vrijblijvend een afspraak met onze makelaar, wij helpen u graag verder!

  

Lees meer

Aangekocht | Baambrugse Zuwe 101 te Vinkeveen
01 februari 2017

Deze recent gerenoveerde droomvilla aan de Vinkeveense Plassen hebben wij onlangs mogen aankopen voor een van onze opdrachtgevers..

 

Lees meer

Aangekocht | Park Dolce Vita 2 te Zevenhoven
01 februari 2017

Onlangs hebben wij deze riante vrijstaande, tweelaagse bungalow aangekocht voor een van onze opdrachtgevers..

Lees meer