NIEUWS & TIPS

#NIEUWINDEVERKOOP : WAETERRIJCK 6 | VINKEVEEN
29 augustus 2018

Deze luxe vrijstaande villa staat op werkelijk een toplocatie aan de Vinkeveense Plassen! Vanuit eigen tuin direct de Vinkeveense Plassen op varen of een duik vanaf uw eigen steiger in het schoonste water van Nederland, bij deze woning kan dat allemaal! De onder architectuur aangelegde tuin met gezellige buitenhaard maken het plaatje voor dit luxe buitenleven compleet. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de villa zelf! Een riante living met aangebouwde serre, 2 volledig uitgeruste keukens, 4 slaapkamers, 2 badkamers en 2 dakterrassen. De luxe smaakvolle uitvoering van het interieur en vele ingenieuze en technische snufjes maken het een waar woongenot.

Heeft u interesse in deze woning? Neem dan - uiteraard geheel vrijblijvend - contact op met onze makelaar. We leiden u graag rond!

http://berghrealestate.nl/objecten/34600430/waeterrijck-6-te-vinkeveen

Lees meer

Sneakpreview: Achterbos 36 - R11
09 mei 2018

Sneakpreview: binnenkort krijgen wij deze prachtige woning in de verkoop. Houdt onze website in de gaten!

Lees meer

VERKOCHT: Achterbos 50-R6 | Vinkeveen
10 augustus 2017

Klaar voor een Indian Summer? De kopers van deze recreatiewoning zeker wel! Op een super locatie in de Vinkeveense Plassen kunnen zij gaan genieten van al het moois dat ons plassengebied te bieden heeft. 

Bent u ook op zoek naar een plek waar het voelt alsof het altijd vakantie is? Neem dan contact op met onze makelaar via www.berghrealestate.nl of bel 0297-263263. Wij helpen u graag bij uw zoektocht!

 

Lees meer

VERKOCHT: Groenlandse Kade 20 | Vinkeveen
09 augustus 2017

Deze luxe 2-onder-1 kap woning aan de Groenlandse kade te Vinkeveen hebben wij recent en binnen korte termijn weten te verkopen voor een van onze opdrachtgevers. Tevreden kopers en verkopers, dat is waar wij ons voor hebben ingezet. En dat is gelukt! Wij wensen de kopers dan ook veel woonplezier in deze heerlijke woning.

Bent u ook op zoek naar een woning die als een warme soepele deken om u heen valt? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met onze makelaar via www.berghrealestate.nl of bel 0297-263263. Wij staan graag voor u klaar!

Lees meer

VERKOCHT: Herenweg 94 | Wilnis
02 augustus 2017

Nabij het centrum van Wilnis ligt dit bouwperceel van 2500 m2 grond en water. Op het perceel mag conform het thans fungerende bestemmingsplan een dubbellaagse woonark gebouwd worden van 20 x 6 meter. Hiermee kan een riante woonoppervlakte gecreëerd worden van 240 m2. Het perceel heeft een doorvaart naar de Ringvaart vanwaaruit u kunt doorvaren naar de Vinkeveense Plassen of via de andere kant richting de Nieuwkoopse Plassen.

Het kavel is gelegen in de nabijheid van diverse scholen en winkels. 

Een plek om te genieten van een zee aan rust en privacy! 

Lees meer

Hollandse Nieuwe & Korenwijn
14 juni 2017

Ze zijn er weer!!! Hollandse Nieuwe bij Vishandel Kees Sier in Vinkeveen uiteraard met een gratis glaasje korenwijn gesponsord door Bergh Real Estate

Lees meer